Oikea auto
oikeaan aikaan.

Näin käytät Shareit Blox Car -autoa

Näin käytät autoja

 1. Tee varaus. Varaus tehdään Shareit Blox Carin verkkopalvelun kautta auton kalenteriin.
 2. Sovi omistajan kanssa mistä ja milloin noudat auton. Varaudu esittämään ajokorttisi omistajalle.
 3. Aja. Vuokrauksen aikana käytät autoa normaaliin tapaan.
 4. Tankkaa auto.
 5. Palauta auto omistajan kanssa sopimaasi paikkaan.

Mitä auton käyttäminen maksaa?

Auton omistaja määrittelee autolle vuorokausihinnan. Omistaja määrittelee myös hinnan lisäkilometreille. Maksat myös vuokrauksen aikana käyttämäsi polttoaineen. Lisätietoa kohdasta tankkaa.

Auto on vakuutettu

Kaikki Shareit Blox Car autot ovat vakuutettuja Ifin vakuutuksella sekä Shareit-turvalla. Omavastuu on yleensä 1000 euroa, mutta vaihtelee autokohtaisesti. Autokohtainen omavastuu löytyy autojen perustiedot sivulta.

Jokainen auto on omanlaisensa

Shareit Blox Car -autot ovat ihmisten omia autoja. Jokainen auto on yksilö ja jokaisen auton hinta - jonka omistaja viime kädessä määrittelee – on yksilöllinen. Auton saatavuus riippuu omistajan omasta käytöstä.

Yhteiskäytöstä hyötyvät kaikki

Autojen yhteiskäyttö säästää rahaa ja vähentää auton omistamisen tarvetta. Vähemmän autoja elinympäristössäsi parantaa sen viihtyvyyttä ja vähentää terveysriskejä.

Palvelu perustuu luottamukseen ja luotettavuuteen. Omistajat sekä käyttäjät antavat arvostelut sekä käyttökokemuksesta että palvelusta, käytön jälkeen. Arvosteluiden perusteella annetaan arvosana.

Osapuolia kannustetaan antamaan lyhyt kirjallinen arvostelu.

Näin teet autostasi Shareit Blox Car -auton

Näin lisäät autosi

 1. Liity Shareit Blox Car -palvelun käyttäjäksi. Käyttäjänä voit myös vuokrata autoja.
 2. Kun olet rekisteröitynyt käyttäjäksi, voit kirjautua sisään ja lisätä autosi palveluun painamalla Lisää auto -painiketta. Auton lisääminen palveluun tapahtuu kaavakkeella, joka löytyy omilta sivuiltasi.
 3. Tarkastamme tiedot ajoneuvorekisteristä ja lähetämme sinulle tietoa palvelusta sekä alustavan suositushinnan, jolla voit autoasi vuokrata. Lopullisen hinnan määrittelet itse. Jollet ole jo ennestään Ifin asiakas, vakuutuksen voi ostaa verkkokaupasta tai halutessasi välitämme yhteydenottopyynnön Vakuutusyhtiö Ifille.
 4. Hyväksyttyäsi vakuutuksen vahvistamme autosi liittämisen, vakuutusyhtiö tekee sähköisen vakuutuksen alkamisilmoituksen. Valitset samalla Shareit-turvan; joko suppea-turva liikennevakuutukseen tai laaja-turva osa- tai täyskaskoon. Lue lisää Shareit-turvasta.
 5. Shareit Blox Car lähettää sinulle autoosi laitettavan tietopaketin, josta löydät mm. vahinkoilmoitus-lomakkeen, vikalistan sekä varusteluettelon. Muista täyttää lomakkeet ja lähettää kopiot Shareit Blox Carille. Säilytä alkuperäiset kappaleet autosi hansikkalokerossa.
 6. Varmista autosi tietojen paikkansa pitävyys Shareit Blox Car –palvelussa ja päivitä autosi saatavuus kalenteriin.
 7. Auto on valmis vuokrattavaksi!

Ansaitset rahaa

Valtaosa autoista seisoo suurimman osan ajastaan käyttämättömänä / tyhjänpanttina. Shareit Blox Carin avulla ansaitset autollasi rahaa, silloin kun et käytä sitä itse.

Olet aina oman autosi herra

Auton omistajana olet vapaa käyttämään autoasi aina kun haluat ja laittamaan sen vuokralle aina kun sinulle sopii. Voit hyväksyä tai hylätä jokaisen vuokrapyynnön – omistajana sinä päätät kenelle autoasi vuokraat.

Sinä määräät autosi vuokrahinnan

Omistajana päätät itse autosi vuokrahinnan, joka sisältää määrittelemäsi kilometrimäärän ajoa. Määrittelet itse myös lisäkilometreistä perittävän taksan. Liittäessäsi autosi mukaan palveluumme, tarjoamme sinulle suositushinnan. Lopullisen hinnan päätät itse.

Käyttäjien tiedot tarkistetaan

Shareit Blox Car -käyttäjien luottotiedot ja ajokortti tarkistetaan huolellisesti osana liittymisprosessia. Liittymisprosessin aikana käyttäjällä tarvitsee olla pankkitunnukset sekä matkapuhelin. Käyttäjän liittyessä palveluun hänet tunnistetaan Signom-pankkitunnistuksen, Asiakastiedon sekä puhelinvarmennuksen kautta.